Een dagje Scheveningen – december 9th, 2017

Het mooie weer komt er weer aan dus de zomerkleren kunnen weer uit de kast. Het is nog niet heel warm helaas, vorig jaar eind maart was het al strandweer. Daar is nu nog niet echt over te spreken. Maar toch gaat het wel de goede kant op en kunnen we ons binnenkort weer zomer klaar maken. Als het dan echt strandweer wordt kunnen we er weer op uit. En één van de leukste stranden blijft dan toch het strand van Scheveningen. Dit strand is heerlijk om vooral in de zomer lekker te relaxen. En is het weer wat minder, dan is er nog steeds genoeg te doen in Scheveningen en in de directe omgeving van het strand of anders in Den Haag.

Strandtenten

In Scheveningen heb je aan het strand en de boulevard genoeg horecagelegenheden waar je lekker kunt gaan zitten. Een hapje en een drankje gaan er natuurlijk altijd wel in als je een dagje naar het strand gaat. Er is voor ieder wat wils door de ruime keuze. Je kunt naar gewone strandtentjes gaan, of naar wat uitgebreidere restaurants.

Sea Life

In Sea Life komt de onderwater wereld tot leven. In meer dan 45 aquaria hebben ze meer dan 4000 dieren die te bezichtigen zijn. Nieuw zijn de penguins die sinds begin deze maand hun intrek hebben genomen. Het zijn twee koppeltjes en twee broertjes in de leeftijd tussen de 5 en 14 jaar oud. Uniek in Nederland zijn ook de zeedraakjes die in Sea Life leven. De top van andere dieren bestaat onder andere uit verschillende haaien, zoals de zebrahaai en hondshaai, schildpadden, roggen, zeepaardjes anemonen en een octopus. Je kunt de verschillende aquaria bekijken en door een tunnel lopen waarboven je haaien en schildpadden kunt zien zwemmen.

Bereikbaarheid

Scheveningen is goed te bereiken per auto, al kan het in de zomer wel druk zijn op de wegen ernaartoe en in Scheveningen zelf. Het is dus aan te raden om op tijd te vertrekken als je besluit om een dagje Scheveningen te pakken. Parkeren kun je in Scheveningen en Den Haag waarvandaan je makkelijk met openbaar vervoer verder kunt. Al met al is een dagje Scheveningen voor iedereen altijd aan te raden.

0 Comments
Posted in Geen categorie

Comments are closed.